Διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει, για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες των τμημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Οικονομικών Επιστημών, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων, σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα:

Business Intelligence

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει 10 εκπαιδευτικές ενότητες, 9 ενότητες τεχνικής φύσεως (hard skills) και 1 ενότητα οριζόντιων δεξιοτήτων (soft skills), συνολικής διάρκειας 40 εκπαιδευτικών  ωρών, που θα διεξαχθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο του έτους 2023.

Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια σειρά από καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους και ενέργειες, όπως virtual classroom sessions, συνεδρίες με Tech Industry Experts και Μέντορες, Hackathon, ανάπτυξη ομαδικού Project πάνω ένα πραγματικό πρόβλημα, παρουσίαση της λύσης του, αλλά και επιβράβευση της προσπάθειας και των αποτελεσμάτων της ομαδικής εργασίας.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 6 Διδακτικές Εβδομάδες, με ημερομηνία έναρξης στις 3 – 4 Νοεμβρίου  2023, η οποία περιλαμβάνει διήμερη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τη φυσική παρουσία συντελεστών και φοιτητών, και ημερομηνία λήξης στις 15 Δεκεμβρίου 2023 με απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης του προγράμματος. Οι ημέρες διεξαγωγής των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα είναι Παρασκευή και Σάββατο (δεν θα υπάρχουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου).

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται συμπλήρωση αίτησης/δήλωσης συμμετοχής. Η φόρμα της αίτησης είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://bit.ly/3ZLUcO4
Καθώς υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής
Κοσμήτορας Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας