Ημερίδα:<<Αντιμετώπισε βήμα βήμα τις περιόδους κρίσεων σήμερα!>>

Η ομάδα του Growth Hub διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: “Αντιμετώπισε βήμα βήμα τις περιόδους κρίσεων σήμερα!“! Μια ημέρα αφιερωμένη στην αυτοβελτίωση και στην βοήθεια των γύρω μας.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο για τις ψυχολογικές πρώτες βοήθειες θα αναφερθούμε στις γενικές αρχές πρώτων βοηθειών σε ψυχολογικό επίπεδο που μπορούν να εφαρμοστούν είτε σε περιόδους κρίσεων είτε και σε δύσκολες καταστάσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, θα αναπτυχθεί το μοντέλο του John Hopkins, ένα μοντέλο που έχει ανακουφίσει τον ψυχικό πόνο πολλών αμερικανών έπειτα από καταστροφικές εμπειρίες. Θα το κατανοήσουμε καλύτερα μέσα από την ανάπτυξη των σταδίων του, πρακτικές κατευθυντήριες οδηγίες και παραδείγματα. 

Σάββατο 20.01.2024 , στις 16:30-18:30

Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Τρίπολης, δίπλα στο Ντεζιντέρο

Δωρεάν είσοδος

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου “Psychological Very first aid” που στοχεύει στη ψυχική ευημερία των νέων, του οργανισμού Growth Hub. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: https://docs.google.com/forms/d/1EphOIs06H2sP7InXKCwgIweLofXR5tWjJ1k1O6Z4r5Y/edit?ts=65a40264  

Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το “ταξίδι” ψυχικής ευεξίας 

Kind Regards,

The team of Growth Hub NGO
Address: Stadio Tegeas, 22012, Tripoli Arcadia, Greece
Cell.: +30 6942073687

Schedule a  30′ call with us here: 

https://calendly.com/rousouiwanna/30min

growthhubngo@gmail.com