Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που βιώνουμε και την ανάγκη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα σας ζητήσω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα εξής, για την δική σας διευκόλυνση αλλά και την εξομάλυνση της ακαδημαϊκής διαδικασίας.

1) Η έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί από τον ιστοχώρο του τμήματος με ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές και δημιουργία λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πρωτοετών από την γραμματεία μας. Λόγω  τεχνικών προβλημάτων που πάντοτε αντιμετωπίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα και εντός της εβδομάδας. 

2) Με την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας και την ανακοίνωση του προγράμματος τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά.

3) Είναι απαραίτητη από όλους τους φοιτητές να εγγραφούν στην πλατφόρμα της ηλεκτρονικής τάξης http://eclass.uop.gr/ όπου οι διδάσκοντες καθηγητές θα ανακοινώνουν τα περιεχόμενα των μαθημάτων τους και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία. 

Σημαντική σημείωση: λόγω της πρόσφατης μεταφοράς σε νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής τάξης είναι απαραίτητο να γνωρίζουν διδάσκοντες και φοιτητές ότι η παλαιά πλατφόρμα http://old-eclass.uop.gr/ είναι ακόμη ενεργή και μπορεί να χρειαστεί για κάποιο καιρό να την χρησιμοποιούν διδάσκοντες και φοιτητές μέχρι να γίνει η τελική μετάβαση στην νέα πλατφόρμα. 

4) Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να ετοιμάσουν άμεσα τα μαθήματα που θα διδάξουν στην νέα πλατφόρμα, κατ’ ελάχιστο για να μπορούν να βγάζουν ανακοινώσεις και να επικοινωνούν μαζί τους οι φοιτητές μας.

5) Παρακαλώ όλες τις φοιτήτριες και όλους τους φοιτητές μας, ιδιαίτερα τους πρωτοετείς, να κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ηλεκτρονικής τάξης για απευθείας επικοινωνία με τους διδάσκοντές του.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία για όλους.

Καθηγητής Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Πρόεδρος Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας