5 + 1 Λόγοι για να ΜΗ χάσεις τα Business Days 2024 | ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφές έως 21/10

5+1 Λόγοι για να ΜΗ χάσεις τα Business Days 2024:
1.  ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ 
Πόσο συχνά έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις εμπειρίες των ανθρώπων που διευθύνουν μεγάλους οργανισμούς; Στα περισσότερα Business Days οι CEO είναι μαζί μας και μοιράζονται πολύτιμα μαθήματα επιχειρηματικότητας. Μην χάσεις την ευκαιρία να αντλήσεις γνώση από τους καλύτερους!
2. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΕ WORKSHOPS
Τα περισσότερα Business Days δεν είναι απλώς παρουσιάσεις. Μια από τις πιο δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές είναι η ώρα των workshop. Θα συνεργαστείς με άτομα που θα γνωρίσεις για πρώτη φορά και θα πρέπει να ετοιμάσετε παρέα μια παρουσίαση βασισμένη σε ένα case study. Για λίγες ώρες θα βιώσεις την καθημερινότητα των στελεχών της εταιρείας! 
3. ΘΑ ΞΕΝΑΓΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ‘Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ίσως το πιο συναρπαστικό κομμάτι των δια ζώσης Business Days. Πόσο πιθανό είναι να δεις από κοντά ένα εργοστάσιο ή εντυπωσιακά γραφεία επιχειρήσεων χωρίς να εργάζεσαι (ακόμα) εκεί; 
4. ΘΑ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ
Θα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα στελέχη, αλλά και να θέσεις τις ερωτήσεις σου κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του φαγητού. Αν το Business Day είναι διαδικτυακό, κάνε connect τα στελέχη στο LinkedIn. Το ότι συμμετείχες στο Business Day θα μετρήσει πολύ. 
5. ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ
Μάθε πληροφορίες που δεν θα βρεις σε μια απλή αναζήτηση. Αυτές οι γνώσεις θα σου δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε μελλοντικές συνεντεύξεις.
6. ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
Σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, το να στέλνεις βιογραφικά και να περιμένεις μια απάντηση μπορεί να μην επαρκεί. Τι καλύτερο από το να περάσεις μια ολόκληρη μέρα στην εταιρεία στην οποία σε ενδιαφέρει να εργαστείς και να εντυπωσιάσεις τα στελέχη της με την παρουσία σου και το πάθος να ενταχθείς στο εργατικό δυναμικό τους. Πολλοί συμμετέχοντες στο παρελθόν βρήκαν εργασία από τα Business Days, οπότε γιατί όχι και εσύ;
 
Αν όλα αυτά σου φαίνονται ενδιαφέροντα, μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος αυτού του μοναδικού δικτύου και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Business Days!

Πληροφορίες Business-days.gr